advertica-default-slider-image

KAUSIKORTTI 20/21

Kausikortteja myydään alennetulla hinnalla 199e 400kpl erä.

Kausikortti on aina henkilökohtainen. Kausikortin väärinkäyttö johtaa kausikortin menettämiseen. Ostaessasi kausikortin varaudu todistamaan henkilöllisyytesi aina rinteessä henkilökunnan sitä pyytäessä.

Kausikortti on voimassa koko kauden 2020/2021.

Kausikortin hinta on sama kaikille yli vähintään 6-vuotiaille. Hinta ei sisällä sirukorttia (Axess Smart Card).

Kausikortti ladataan vain Axess Smart Card sirukortille. Sirukortin voi hankkia lipunoston yhteydessä hintaan 7 eur/kpl.

Vaurioituneen Axess Smart Cardin tilalle asiakkaan on ostettava uusi sirukortti hintaan 7e.

Kausikortin voi lunastaa Sveitsin hiihtokeskuksesta lipunmyynnin aukioloaikoina kauden alkaessa ja sen aikana. Korttia noudettaessa käyttäjä kuvataan kausikorttiin.

Maksu Smartum liikuntaseteleillä- ja kulttuuriseteleillä, Smartum sirukortilla, Smartum Saldolla/mobiilimaksulla, Ticket Mind & Body-sirukortilla, Ticket Virike-seteleillä, Eazybreak-sovelluksella tai Sporttipassilla/ePassilla tapahtuu paikan päällä keskuksen lipunmyynnissä, aukioloajat ilmoitetaan myöhemmin nettisivuillamme. Alennetun kausikortin varaaminen onnistuu sähköpostitse osoitteeseen info@sveitsinhiihtokeskus.fi. Varauksesta kuuluu saada varausvahvistus. Mikäli varattuja kausikortteja ei lunasteta lipunmyynnin aukioloaikoina määrättyinä päivinä, varaus raukeaa.

Jos kausikortti häviää, veloitamme vanhan kortin kuolettamisesta ja uuden kortin tekemisestä 20 euroa + etäkortin hinnan.

Hissi- ja rinnesääntöjen rikkominen voi johtaa kausikortin pidättämiseen määräajaksi tai kokonaan.

Jo ostettua kausikorttia ei voi vaihtaa, muuttaa tai perua kuin force majeure – tai sairastapauksissa lääkärintodistuksella. Tällöin perimme käsittelykuluina 15 eur/peruutus.

Laskettelijan on itse huolehdittava siitä vakuutusturvasta, jonka hän katsoo tarvitsevansa.

Hiihtokeskuspalveluja koskevat yleiset sopimusehdot: https://www.ski.fi/info/sopimusehdot/hiihtokeskuspalveluiden-sopimusehdot/

Maksuvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2 / Lutakonaukio 2
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com