advertica-default-slider-image

Voit ostaa lipun ennakkoon ja käyttää sen itsellesi parhaiten sopivana aikana.

  • Netissä voit ostaa tunti-, ilta- ja päivä  WTP-numerolla varustettuun Axess-järjestelmän sirukorttiin, jolloin Sveitsiin saavuttuasi voit mennä lipun kanssa suoraan hissille.
    TAI
    Ostaa lipun ilman WTP-numeroa jolloin voit noutaa lipun lipunmyynnistä
  • Hissilippu on henkilökohtainen eikä sitä saa siirtää/myydä toiselle henkilölle.

Henkilökunta valvoo lippujen käyttöä hissiporteilla. Hissilipun käyttäjän on tarvittaessa pystyttävä todistamaan lipun käytön oikeellisuus.

  • Jos henkilö rikkoo yleisiä rinne- ja käyttäytymissääntöjä, hiihtokeskuksen henkilökunnalla on oikeus estää hiihtokeskuksen palveluiden käyttö.
  • Nettikaupasta ostettuja lippuja koskevat samat toimitusehdot kuin lipunmyyntipisteestä ostettuja lippuja. Noudatamme SHKY:n ja kuluttaja-asiamiehen välisiä, laskettelupalveluja koskevia toimitusehtoja.
  • Liput maksetaan aina oston yhteydessä Paytrail maksupalvelun kautta

Maksuvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii OPaytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 2
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
paytrail.com

LIPPUPAKETIT 

Lippupaketit ladataan lipunmyynnissämme kertakäyttöisille sirukorteille. Sirukortit eivät ole henkilökohtaisia. Liput ovat voimassa koko kauden 20/21.

KAUSIKORTTI 21/22

Kausikortteja myydään alennetulla hinnalla 149e 30.1.2021-8.2.2021.

Kausikortteja myydään lipumyynnissämme sekä verkkokaupassamme.

Muilla maksutavoilla (paitsi epassi) maksu tapahtuu lipunmyynnissämme, viimeinen myyntipäivä 8.2.2021.

Kausikortin voi ladata myös nykyisen kauden (20/21) kausikortille (sirukortille). Tässä tapauksessa kausikortti 21/22 aktivoituu vasta nykyisen kauden päättyessä.

Kausikortti on aina henkilökohtainen. Kausikortin väärinkäyttö johtaa kausikortin menettämiseen. Ostaessasi kausikortin varaudu todistamaan henkilöllisyytesi aina rinteessä henkilökunnan sitä pyytäessä.

Kausikortti on voimassa koko kauden 2021/2022.

Kausikortti ei ole voimassa kaudella 2020/2021.

Kausikortin hinta on sama kaikille yli vähintään 6-vuotiaille. Hinta ei sisällä sirukorttia (Axess Smart Card).

Kausikortti ladataan vain Axess Smart Card sirukortille. Sirukortin voi hankkia lipunoston yhteydessä hintaan 7 eur/kpl.

Vaurioituneen Axess Smart Cardin tilalle asiakkaan on ostettava uusi sirukortti hintaan 7e.

Kausikortin voi lunastaa Sveitsin hiihtokeskuksesta lipunmyynnin aukioloaikoina kauden alkaessa ja sen aikana. Korttia noudettaessa käyttäjä kuvataan kausikorttiin.

Maksu Smartum liikuntaseteleillä- ja kulttuuriseteleillä, Smartum sirukortilla, Smartum Saldolla/mobiilimaksulla, Ticket Mind & Body-sirukortilla, Ticket Virike-seteleillä, Eazybreak-sovelluksella tai Sporttipassilla/ePassilla tapahtuu paikan päällä keskuksen lipunmyynnissä.

Jos kausikortti häviää, veloitamme vanhan kortin kuolettamisesta ja uuden kortin tekemisestä 20 euroa + etäkortin hinnan.

Hissi- ja rinnesääntöjen rikkominen voi johtaa kausikortin pidättämiseen määräajaksi tai kokonaan.

Jo ostettua kausikorttia ei voi vaihtaa, muuttaa tai perua kuin force majeure – tai sairastapauksissa lääkärintodistuksella. Tällöin perimme käsittelykuluina 15 eur/peruutus.

Laskettelijan on itse huolehdittava siitä vakuutusturvasta, jonka hän katsoo tarvitsevansa.

Hiihtokeskuspalveluja koskevat yleiset sopimusehdot: https://www.ski.fi/info/sopimusehdot/hiihtokeskuspalveluiden-sopimusehdot/

 

MONIPÄIVÄLIPUT 

voimassa kaudella 20/21

aktivoitumisesta voimassa peräkkäiset päivät

ladataan uudelleen ladattavalle axess sirukortille

lippu on henkilökohtainen

 

KAUSIKORTTI

voimassa kauden 20/21

lippu on henkilökohtainen

ladataan uudelleen ladattavalle axess sirukortille