advertica-default-slider-image

Osta lippu ennakkoon ja käytä sitä itsellesi parhaiten sopivana aikana.

 1. Netissä voit ostaa normaalihintaiset tunti-, ilta- ja päivä/monipäiväliput Axess- järjestelmän sirukorttiin. HUOM! Osa Skidatan KeyCard lipuista toimii järjestelmässämme (01 ja 30 alkuiset). Rinnekortti tulee sijoittaa vasemmalle puolelle, takin rinta-, povi tai hihataskuun.
 2. Hissilipun minimipituus on 1 tunti. Liput ovat voimassa kauden 2018-2019 ja aktivoituvat vasta ensimmäisellä hissinousulla kyseisen päivän lipuksi. HUOM! Monipäiväliput ovat ensimmäisestä hissinousukerrasta alkaen seuraavat peräkkäiset päivät
 3. Liput maksetaan oston yhteydessä pankkien verkkomaksutunnuksilla, Visa/Visa Electron/MasterCard-korteilla tai osamaksulla (valittu Paytrail-luottolaitoskumppani).Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteillaMaksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
  Innova 2
  Lutakonaukio 7
  40100 Jyväskylä
  Puhelin: 0207 181830

  VerkkopankitVerkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 4. Jos henkilö rikkoo yleisiä rinne- ja käyttäytymissääntöjä, hiihtokeskuksen henkilökunnalla on oikeus ottaa kortti pois.
 5. Muut ehdot: Nettikaupasta ostettuja lippuja koskevat samat toimitusehdot kuin lipunmyyntipisteestä ostettuja lippuja. Noudatamme SHKY:n ja kuluttaja-asiamiehen välisiä, laskettelupalveluja koskevia toimitusehtoja. Katso toimitusehdot.
 6. Laskettelijan on itse huolehdittava siitä vakuutusturvasta, jonka hän katsoo tarvitsevansa.
 7. Jo ostettua lippua ei voi vaihtaa, muuttaa tai peruttaa kuin force major -tapauksissa. Katso toimitusehdot.
 8. Ostaessasi seniorikortin (65 v.-), muista ottaa henkilöllisyystodistus mukaan rinteeseen.